СДСМ/ДУИ гласаа против Декларацијата по повод 150 годишнината од раѓањето на Гоце Делчев

На својата фејсбук страна пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, објави дека на денешната Комисија за надворешна политика пратениците од СДСМ/ДУИ гласаа против Декларацијата по повод 150 годишнината од раѓањето на Гоце Делчев, со што истата не беше усвоена.

Толку од одбраната на црвените линии за македонското национално единство!

Линк:

https://www.facebook.com/Antonio.Miloshoski