Министерката за култура вчера била во еден од клубовите каде имало рација и пронајдена дрога????

Статус на Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ:

„Дали Бисера “Скафандер” министерката за култура, вчера била во еден од клубовите затворени во рацијата во Битола?

Дали заминала непосредно пред да влетаат службите на Спасовски?

Дали била во клубот каде е најдена дрога?

Дали можеби била известена дека доаѓа полиција?

Бисерчиња од прашања колку сакаш!

#ЖивототЕКабаре