Казухиро Котецу, јапонскиот оперски пеач, вљубеникот во македонската песна со маестрална изведба на „Кога падна на Пирина“

Казухиро Котецу, оперски пеач од Јапонија има испеано многу македонски традиционални песни. Деновиве можеме да уживаме во неговата изведба на песната „Кога падна на Пирина“.

Уживајте!