Дома се прават пријатели, пред светот не го ставаат ниту на слика, силно понижување за Ковачевски е исфрлањето од фотографијата на Петков

Силно понижување е исфрлањето на Ковачевски од фотографијата на Петков.

Таквиот чин е директно спротивен на тврдењата на Ковачевски дека дувале нови ветришта на пријателство кое еве гледаме го оддуваа од фотографијата со Петков.

Дома се прават пријатели, а пред Светот Ковачевски не го редат ниту на фотографија.

Затоа се должни да одговорат што стои позади ваквото понижување и ваквиот деградирачки однос кон премиерот на Македонија?

Вака ли продолжува дијалогот со Бугарија преку понижување на едната страна од учесниците во процесот? И ова ли ќе го премолчи Ковачевски?

Постави одговор

Your email address will not be published.