Дафина Стојаноска: Повторен обид за насилно констатирање дека е усвоен дневен ред

На својот профил пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска, објави фотографија од моменталната состојба во Собранието на Комисијата за образование, наука и спорт:

„Во моментов во Собрание, повторен обид за насилно констатирање дека е усвоен дневен ред на Комисијата за образование, наука и спорт.

#СДСМНасилничка“, напиша таа.

Линк:

https://www.facebook.com/StojanoskaDafina