Резил: Молци во кифла за појадок

На твитер се појави видео што молскавично се шири по социјалните мрежи – што им се служи на пацентите на гинеколошкото одделение во болницата во Охрид.

Коментар не е потребен.

https://twitter.com/thegingerpotter/status/1485527780997713922?t=7KtXuyswn0GEvjByyj_Mxw&s=19&fbclid=IwAR12q5IPd_YJCB3Fk0JRkVB414fyVH6Au7v97v5ATy3ZtXvdT0Ct1GxCQu8