Почина Марјан Додовски

Како последица на компликации предизвикани од корона вирусот, почина Марјан Додовски.

Во својата плодна кариера беше прв министер за животна средина и просторно планирање на ВМРО-ДПМНЕ, како и на разни партиски и државни функции.

Почивај во мир!