Политички реваншизам што го проби и дното

Градоначалникот на Штип на својот Фејсбук профил обелодени до каде оди политичкиот реваншизам, но и исфрустрираноста на одредени личности.

Имено, после убавата вест дека се родило првото дете во општина Штип во 2022 година, тој, како градоначалник, најавен, со одбрение од дежурниот доктор и родилката, биле спречени од непознати причини да ја посетат среќната мајка и да и врачат скромни подароци во име на општина Штип.

„Жалам што оваа скандалозна ситуација е настаната во нашио град“, изјави градоначалникот Јорданов.

Линк до неговиот пост:

https://www.facebook.com/IvanJordanovv