На Новите Гробишта во Белград погребана е првата сопруга на Вучуќ, Ксенија Вучиќ

„Ти благодарам што нашата Милица е денес силна и непоколеблива девојка, нашиот Данило пристоен и храбар дечко, ти благодарам што ги воспитувате нашите деца дека најголема вредност е да се биде добар човек“, напиша српскиот претседател Александар Вучиќ во емотивното збогување од првата сопруга и мајка на нивните две деца на личниот Инстаграм профил.
„Ти благодарам што беше мој верен пријател и поддршка сите овие години, што веруваше и несебично даваше се од себе, помагајќи и на нашата Србија и на народот да оди напред.

Ти заспа во прегратката на нашиот син, верувам дека така сакаше, прегратката на Милица и Данило беше целиот твој свет“.

Извор: www.kurir.rs

Постави одговор

Your email address will not be published.