Полициска акција во Диво Насеље

Од извори кои ги сподели телевизија Алсат, во моментов се спроведува голема полициска акција во кумановската населба Диво Насеље.

Според полициски извори, станува збор за акција на полицијата за спречување на трговија со дрога.

Од полицијата најавуваат повеќе инфпрмации во текот на денот.

Линк до видеото што го објави ТВ Алсат:

https://www.facebook.com/watch/?v=964367637502199&ref=sharing