Мијалков вечерва излегува од притвор

Со одлука на Апелациониот суд во Скопје сепак е прифатена жалбата на Сашо Мијалков, со што повторно се укинува мерката притвор и се прифаќа неговата гаранција од 11 милиони евра.

Екс директорот на УБК беше заглавен во „правните лавиринти“ по бизарните одлуки на различни судови издадени во рок од неколку часа.