Игор Доневски распали по владините дискриминирачки мерки

Вчеравечер во Дебар се случи масовна тепачка во чајџилница, изворите нагласуваат дека е заради владините дискриминирачки мерки за вакцинирани и невакцинирани.

Доневски многу убаво го опиша тоа во својот пост, кој можете да го погледнете на линкот подолу, заедно со видеото од тепачката!

https://www.facebook.com/IgorDonevskiOfficial/videos/286756146586474

Постави одговор

Your email address will not be published.