Затворен регионалниот пат Делчево – Пехчево

МВР издаде соопштение за забрана за движење по регионалниот пат Делчево – Пехчево заради пожарите кои дивеат во тој регион. Забраната ќе важи додека трае огнената стихија.

Градоначалникот на Пехчево изјави дека состојбата е алармантна и многу критична заради неконтролирано ширење на пожарот.

Постави одговор

Your email address will not be published.