Апел за помош на Кочани!

На социјалните мрежи луѓето кои живеат во Кочани и околината бараат помош од сите надлежни институции да им помогнат заради пожарот кој никако да стивне и според медиумите веќе е стигнат и до првите куќи!

Сите граѓани се во исчекување на побрза и поефикасна помош од Центарот за управување со кризи.