Претседателот на СДСМ Неготино се пишал дека е Албанец за да се вработи (ДОКУМЕНТ)

Претседателот на општинската организација на СДСМ -Неготино Јане Трајков се запишал дека е од албанска националност за да се вработи по етнички клуч во во Инспекторат за земјоделство, обелоденува ЛИДЕР.

Трајков е вработен е како помлад соработник за реализација на проекти, Одделение за проекти, Сектор за проекти и административна поддршка на директорот во Државниот инспекторат за земјоделство.

Сите вработени се членови на СДСМ и сите се пишале дека се Албанци за да се вработат во Инспекторат за земјоделство. Помеѓу нив се Штерја Гогол, Силвана Трбогазова, Јане Трајков, Апостол Бакев, пишува порталот.

Извор:Курир.мк

Постави одговор

Your email address will not be published.