„Може да ме прашате сè!“ – Во недела Мицкоски во живо ќе одговара на прашањата на граѓаните

Во недела, 4 октомври со почеток во 20 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе има сесија во живо на „Фејсбук“, на која ќе одговора на сите прашања на граѓаните.

Со оглед на тоа што времето е ограничено и заради подобра организираност, вашите прашања напишете ги овде http://bit.ly/LiveSoHristijan

Можете да ме прашате за она што ве интересира, за мојата работа или приватен живот. Се надевам дека ќе ме запознаете во малку поопуштена верзија, отколку на телевизиските екрани. Ве очекувам во голем број!, повикува Мицкоски.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1678265222348930