Забележале сомнителна сенка под креветот, кога се наведнале да видат што има – ќе се онесвестеле (ФОТО)

Брачен пар од Феникс неодамна доживеа непријатно изненадување кога под креветот во спалната соба виделе чудна сенка.

Се наведнале да видат за што станува збор, па за малку ќе останеле без свест. Под нивниот кревет имало жива и голема змија!

Викнале стручно лице кое безбедно ја отстранило ѕвечарката.

https://www.facebook.com/snakeremoval/photos/a.136026999774823/3443383725705784/?type=3