Андоновски во посета на берберницата која успеа да добие 250 илјади евра европски пари за развој на образованието и обучување наставници

Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ беше во посета на берберницата која земала 250 илјади евра европски пари за развој на образованието и обучување на наставници.

Тој во видеото вели дека маалската берберница во последните неколку години добила грандови во вредност од 250 илјади евра.

https://www.facebook.com/watch/?v=778059996325596