Oмиленото момче од Киндер чоколадото е родено во Белград и изгледа неверојатно (ФОТО)

Сите го знаат момчето од корицата на детското чоколатце „Киндер“ кое нема кој не го пробал. Епа, момчето кое ви се насмевнува од корицата се вика Алесандро Егер и веќе е пораснат млад заводник.

Неодамна се прошета по црвениот тепих на Филмскиот фестивал во Венеција и покажа каков маж израснал.

https://www.instagram.com/p/B_ua6HvoykQ/?utm_source=ig_embed

Тој се занимава со моделство и глума и не се двоуми да го покаже голото тело на социјалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/CEH3bejoAY-/?utm_source=ig_embed

Сега ја покажа и својата девојка, а станува збор за Медлин Дорофтеи која е мис на Ромнија.

https://www.instagram.com/p/CE3oTc2qDDQ/?utm_source=ig_web_copy_link