5 ФИЛМОВИ КОИ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА ЗАБОРАВИТЕ НА СИТЕ ТЕШКИ МОМЕНТИ

Преморени од обврски, преморени од работа, често на секој од нас му се случува да не сака да прави ништо освен да се смести удобно и да изгледа некој добар филм. Сите понекогаш сме дел од стресни периоди , кога ни е преку глава од сè.

Но кога седнеме да одмориме , тогаш тоа нека биде со добар филм кој ќе ни помогне да заборавиме на нашите ситни проблеми.

1. „Украдена убавина“ (Stealing Beauty)

2. „Луда, глупава, љубов“ (Crazy, Stupid, Love)

3. „Недопирливи“ (The Intouchables)

4. „Одморот“ (The Holiday)

5. „Љубов, всушност“ (Love Actually)