Тест: Изберете гранче јоргован и прочитајте ја вашата порака за следната седмица

Кое гранче јоргован ви се допаѓа најмногу? Тоа што ќе го изберете ви носи порака за следната седмица.

  1. Очекувајте флуктуации оваа недела. Ќе доживеете силни чувства поради кои нема да можете да размислувате јасно. Обидете се да не брзате со своите одлуки и да не правите потези што не сте ги испланирале внимателно.

Одржувајте ги самоконтролата и самопочитувањето. Стравот од неуспех може да го попречи донесувањето одлуки. Сепак, крајот на неделата ви носи награди. И покрај пречките, ве чекаат успех, оптимизам и насмевка.

  1. Оваа недела ќе ве направи поодлучни и поискусни. Вашите чувства ќе бидат помрачни од вообичаеното и тоа може да ги направи вашите денови малку потешки. Ако имате време да се опуштите, одморете се.

Тоа ќе ви помогне да се ослободите од стресот. До крајот на неделата, внимателно соочете се со пречките што ќе се појават. Трпението и рационалното размислување ќе ви помогнат да ги совладате пречките и да поминете фантастичен викенд со вашето семејство.

  1. Почетокот на неделата нема да биде добар како што се надевавте. Ова ќе ви донесе силен психолошки притисок и ќе ве спречи во донесувањето одлуки. Другата половина на неделата ќе биде поактивна, позабавна и подобра.

Контролирајте ги своите емоции во средината на неделата. Ќе имате доверба во себе што ќе го направи викендот совршен за преговори. Ќе бидете оптимистични и среќни. Бидете смирени кога работите не одат како што сте замислувале и сè ќе биде добро.