Поради партиски реваншизам, татко на малолетни деца го направиле хигиеничар

Перица Филиповски поради партиски реваншизам на оваа власт е распределен од инкасант на патарини во хигиеничар на обијекти.

Инаку Перица е татко, а како што напишал во својот статус на Фејсбук, за децата е подготвен да трпи се.