Пандов до Заев: Не се договарај за Гоце Делчев, зашто во Македонија освен мафија има и народ

Претседателот на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Пандов, му порача на премиерот Зоран Заев да не се пазари и да се договара за Гоце Делчев.

Заев да гледа да не се договара за Гоце Делчев, зашто во Македонија освен мафија има и народ! – порача Пандов.

https://www.facebook.com/AleksandarPandov.MKD/posts/376565243738614