Несекојдневен ден за струмичани- чуден феномен се случува во фонтаната долж булеварот во центарот на градот

Чуден феномен се случува во центарот на Струмица.

Фотографиите кои кружат на социјалните мрежи ова утро укажуваат на чуден „феномен“ во фонтаната долж струмичкиот булевар.

Имено во неа има сапуница, а истата извира од коритото на фонтаната и се излива надвор од неа.

Надлежните засега молчат за намерната негрижа од страна на општината, погледнете.