МОЌТА НА ПРИРОДАТА НА ДЕЛО – ЛАБРАДОР ГИ УЧИ СВОИТЕ МАЛЕЧКИ ДА ПЛИВААТ

Овој внимателен и принципиелен татко ги учи своите најмили да пливаат, а воедно и ги топли срцата на сите оние што го гледаат.