Мицкоски: Дури сум жив ќе се борам против оние кои му служат на Зоран Заев

Дури сум жив ќе се борам против оние кои му служат на Зоран Заев за да си го заштитат својот криминал.

Хотелската коалиција или Зоран Заев не може да се иднината на Македонија. Или тие, или Македонија!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/779566686141369/