Мисајловски: Да ни е вечна Македонија

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски на својот Фејсбук профил испрати честитка по повод денешниот ден, Денот на независноста на Република Македонија.

Да ни е вечна Македонија !!!
Честит празник Македонци

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/2372869003020122