Мизрахи: Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија

ако член на Извршниот Комитет на најголемата македонска партија ВМРО-ДПМНЕ јавно се заблагодарувам на претседателот Христијан Мицкоски и партијата за довербата.

Ние секогаш сме заедно со народот, затоа што сме столбот на државноста на Македонија.
И во тој дух, заедно со народот храбро ќе истапиме со напорна и чесна работа за доброто на Македонија.

Да живее ВМРО-ДПМНЕ!
Да живее Република Македонија!

https://www.facebook.com/RaselaMizrahi/posts/207546787433911