Кристијан Голубовиќ сериозно се закани: „Ако Станија не ми се извини што ми ги навреди децата, ќе ја убијам, па ја лежел и 40 години“ (ВИДЕО)

Кристијан Голубовиќ изјави дека ќе ја убие Станија Добројевиќ ако таа искрено не му се извини за спомнувањето на неговото дете.

„Навикнат сум даплукам по ку*ви, особено оние во душа, но не и на дами. Кога нешто ќе направам во афект, или некого ќе навредам , а така не мислам, потоа се извинувам, затоа што е маправено во афект. Можам да ја колам со грицкалка за нокти и да се смеам на цел глас, бидејќи ми го спомна моето дете. Мајка ми која почина, беше мојот генерал и кога ќе ме опцујат, како што случајно еднаш ми рече Милјана, и реков да не ми ја спомнува мајка ми, затоа што јас ја почитувам нејзината мајка“ – рече Кристијан.

„Се колнам во моите две деца, ќе ја убијам Станија лично или преку моите луѓе, ако таа искрено не ми се извини што ги спомнува моите деца, по цена да ја лежам во затвор и 40 години“ – се закани изнервираниот Кристијан.