Коце Трајановски – Гордана Јанкулоска е една од жртвите на политичкиот прогон кон ВМРО-ДПМНЕ

Власта продолжува со притисок и освета кон неистомислениците,судот под притисок носи политички одлуки,што во една демократски развиена држава не смее да се случи.
Извршна власт не смее да се меша во работата на судската власт.

Судот треба да е делител на правда,а не да донесува политички одлуки. Ова е една од жртвите на политичкиот прогон кон ВМРО-ДПМНЕ, подршка за Гордана Јанкулоска / Gordana Jankuloska.

https://www.facebook.com/koce.trajanovski/posts/3336931436355122