Журки во Струмица – Не важат закони и препораки во дискотеката на зетот на Заев (ВИДЕО)

Во дискотека Аватар во Струмица  не важат ни закони, ни препораки.

Таму се организира забава, а голем број на лица се собраа без маски и дистанца.

На социјалните мрежи пишува дека за неформалниот газда Радиша Рашо Бојовиќ, зетот на Зоран Заев, законите не важат.

Видеа од забавата погледнете во објавата на Фејсбук во продолжение.

https://www.facebook.com/makedonskinepokor/posts/322514245748422
https://www.facebook.com/makedonskinepokor/videos/635704940647590/
https://www.facebook.com/makedonskinepokor/videos/3927135850635203/