Елена е најзгодната скопска фризерка (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Секоја вистинска дама знае дека покрај сите други важни нешта во животот, најважни се две личности за кои никако не смее да згреши при нивниот избор: гинекологот и личниот фризер. Зашто, откако ќе им се предадат во нивните раце, исходот не смее да биде понаков отколку што треба да е: фантастичен! И кога се женското здравје и женската убавина во прашање! Се’ што е поинаку, води кон лична катастрофа, најчесто со несогледливи последици!

Токму затоа најпознатите лекари и најдобрите мејкап артисти и фризери, влегуваат во личниот избор на славните светски ѕвезди!

Елена Николовска е млада, успешна девојка, која ја одбрала „уметноста на разубавувањето“ за свој занает, за животна определба во која секој ден се повеќе се усовршува. И себе си и просторот во кој работи, кој се огледа во еден од најпознатите скопски фризерски салони, нејзиниот „Social Hair Salon“ во срцето нa македонската престолнина, Скопје.

Елена е мејкап артист и фризерски експерт која е производ нод академијата на Александар Биљановски – Дадар.

Или барем во неговото „Мое студио – Дадар“ ја стекнува популарноста запознавајќи се со познатите и популарни македонски јавни личности, чие лице и коса безброј пати минале низ нејзините раце.

епораките за нејзиното мајсторско умеење ќе и овозможат да замине да работи и надвор од Македонија, кога по враќањето ќе го отвори и својот „Social hair salon“ најпрвин на една, па потоа и друга локација во македонската метропола.

Препораките за нејзиното мајсторско умеење ќе и овозможат да замине да работи и надвор од Македонија, кога по враќањето ќе го отвори и својот „Social hair salon“ најпрвин на една, па потоа и друга локација во македонската метропола.

Но, шармантната сопственичка на „социјалната фризерница“ не е само добра фризерка, туку и раскошна убавица, која покрај фризерските вештини и своите бујни облини реши да ги сподели на социјалните мрежи.

Елена направила ероска мини фотосесија во која под раскопчаното сако срамежливо се наѕира сета убавина на телесниот раскош на бујната газдарица на „социјалната фризерница“. Ероска уметност, која ја го отсликува сиот нејзин сек*апил, ги буди мечтите и поттикнува волшебната игра на сетилата.

И додека повеќето од дамите на фотографиите веројатно повеќе ќе ја анализираат нејзината долга коса и беспрекорната фризура, вистинските мажи погледот ќе го фокусираат во извајаната визура што се крие под раскопчаното сако на подразголената сек*и убавица од „социјалната фризерница“.Ако досега Елена со ножиците, чешелот и фенот во вештите раце мамеше восхит кај женските клиенти, расната убавица со ова сек*и издание измами воздишки кај машките претенденти.

Извор:Курир.мк