Додека секој час во Македонија по десетици луѓе остануваат без работа, Зорица Заева носи чевли од скоро 900 долари (ФОТО)

одека народот гладува и тоне во сиромаштија, семејството на Зоран Заев се луксузира.

Секој час во Македонија по десетици луѓе остануваат без работа, но Зорица Заева носи чевли од скоро 900 долари.

Станува збор за брендот Диор.