ВО ЖИВО: Протест на ВМРО-ДПМНЕ против неправдите, реваншизмот и насилството на мафијата на Заев

Народот денес ќе излезе на улица во 18:30 часот на протестот најавен како ПРОТЕСТ против неправди, реваншизам и насилство на мафијата на Заев.

Протестот денеска е закажан за попладнево во 18:30 часот.

Истиот ќе започне од пред Министерството за правда, а ќе заврши пред Основниот суд 1.

КУРИР целиот протест како и вообичаено ќе го пренесува во живо штом ќе започне.

https://youtu.be/KDC_TB_x7M8

Извор:Курир.мк