БЕСА ја напушти пратеничка група на СДСМ

Економски Лидер објави документ кој покажува дека Беса го известува претседателот на Собранието Талат Џафери дека ја напушта пратеничката група на СДСМ.

„Ве информираме дека долунаведените пратеници кои досега настапувале во парламентарната група „Можеме“ , сега ќе настапуваат како група на пратеници на Партијата движењето Беса“, стои во дописот кој е испратен на 14 ти месецов.