Невин граѓанин заврши во затвор: Време е да ја платам цената за непокорот, никогаш Северна! (ФОТО)

Граѓанинот Кристијан Јандриоски преку статус на Фејсбук денеска напиша дека време е да ја плати цената за непокорот.

Тој својот патриотизам ќе го плати со казна затвор која му ја изрече судот во владеењето на оваа според многумина ненародна власт.

-Време е да ја платам цената за непокорот.
Ебати животот ако не си спремен да умреш за неа.

-Време е да ја платам цената за непокорот.
Ебати животот ако не си спремен да умреш за неа.

НикогашСеверна стои во неговиот пост на Фејсбук.

https://www.facebook.com/KrisKiko/posts/10219697726691174