Тасевски: Ни треба во речникот некој посилен збор од РЕЗИЛ и СРАМ Рада зборува за празник на некоја Наша Армија во Нашата Земја

Актерот Сашо Тасевски на својот фејсбук профил револтирано реагираше на денешните честитики по повод Денот на Армијата.

Рада зборува за празник на некоја Наша Армија во Нашата Земја. Стево исто зборува за таква армија. Команданти на кои им е непријатно да ја именуваат нивната армија и да кажат чија е. Е па нека ви е честит празникот на Вашата Армија. Не се опишувате со зборови. Ни треба во речникот некој посилен збор од РЕЗИЛ и СРАМ, пишува Тасевски.

https://www.facebook.com/sasho.tasevski/posts/10158561273082180
Постави одговор

Your email address will not be published.