„Некст тајм“ Нека ни е вечен Илинден, нека ни е вечна Македонија!

Нека ни е вечен ИЛИНДЕН
Нека ни е вечна МАКЕДОНИЈА!!!, порачаа од „Некст тајм“ со песната „Нешто ќе те питам бабо“.

https://www.facebook.com/nexttimeband/posts/10158950679878291