ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНСКАТА ДИЈАСПОРА – АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СЕМЕЈСТВОТО КАРАПЕТРОВСКИ

На 38 годишна возраст, ненадејно почина Владимир Карапетров, голем и неуморен борец за Македонија, вљубеник во правдата и човек што остави свој белег во отпорот против промена на името и сите неправди што ни се случија изминативе години во нашата Македонија!

Македонија ќе се сеќава на него, а ние Македонците во Македонија но и од дијаспората треба да се погрижиме за неговото семејство!

Владимир остави сопруга и 4 малолетни дечиња на кои им е потребна финансиска помош

Се молат сите хумани Македонци,да помогнат на семејството Карапетровски кои им се случи преголема загуба и трагедија!

Жиро сметка од неговата сопруга Марија Карапетровска

Девизна сметка за сите кои сакаат да помогнат од дијаспората

Карапетрови вечно ќе ви бидат благодарни!

За Владимир Карапетров Македонецот… ПОЧИВАЈ ВО МИР!