Јанушев – За фејсбук статус не се оди во затвор, освен во држава со Влада водена од Заев!

За фејсбук статус не се оди во затвор, освен во држава со Влада водена од Заев!За фејсбук статус Кристиан Јандриоски оди во затвор, а за украдени милиони се добива награда – премиерско столче за Заев. Тоа е таа брутално мачна неправда на криминалната банда на власт, спроведена на дело

П.С Кристиан Јандриоски и ова ќе помине, а ти ќе излезеш со крената глава! – напиша Јанушев на својот фејсбук профил, во поддршка на граѓанин кој е осуден затвор за статус на фејсбук!

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/651274122260925