Специјалците на МВР ја прекинаа потрагата по удавеното момче

Специјалната единица „Тигар“ која денес пристигна во Претор со цел да го пронајде удавеното момче, ја прекина потрагата, соопшти ТВ Алфа.

Имено боците на нуркачите останале без кислород, па поради тоа е прекината потрагата.

По момчето кое се удави во водите на Преспанското езеро се трага повеќе од 24 часа.