Прес-конференција на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ќе одржи прес конференција на тема економија.

https://www.facebook.com/kurir/videos/988982991546760/
Постави одговор

Your email address will not be published.