Моите мисли се со оние кои немаа среќа како мене – Антонио Бандерас ја доби битката над коронавирусот

Актерот Антонио Бандерас е еден од оние познати личности кои не успеаа да го избегнат коронавирусот, а сега на социјалните мрежи откри како се изборил со овој вирус.

„По 21 ден дисциплинирана изолација можам да кажам дека го победив коронавирусот. Излекуван сум. Моите мисли се со оние кои немаа толку среќа како јас и со оние кои се мачеа повеќе од мене. Исто така, сакам да им дадам сила на оние кои се среде битка“ – напиша Бандерас.

Инаку актерот на денот на својот роденден дозна дека е позитивен на вирусот.