Мажите родени во овие три хороскопски знаци не сакаат да чујат за брак

Мажите се многу комплицирани кога станува збор за бракот, особено ако се родени во овие три хороскопски знаци тешко ќе се одлучат да застанат на лудиот камен

Близнаци

Мажите родени во овој знак сѐ брзо им здосадува, па и врската. Желни се за авантура и откривање нови работи, тешко им е себеси да се замислат во врска со една жена до крајот на животот, а може да ги смири само партнер кој интелектуално ги стимулира. Интелигенцијата за нив е најпривлечна особина.

Стрелец

Стрелците се слободни луѓе кои сакаат да работат тоа што сакаат и бракот како заедница во која е важен компромисот не е за нив. Мажите во овој знак повеќе сакаат пријателство, но не и семеен живот. Сакаат на своите избранички да им купуваат поклони, нежности и емоции, но бракот како следен чекор се подразбира дека врската веќе не е за нив.

Водолија

Мажите родени во овој знак ја сакаат својата слобода и независност. Љубовта и физичките односи се важни за Водолијата, но врска со неспотан и ограничен живот спречува длабока интимност во љубовниот однос. Шармантни се и ги обожуваат припадничките на понежниот пол во, па во животот имаа многу врски, но обично не завршува со брак.