ИСФРЛЕТЕ ГИ СИТЕ МАСНОТИИ ОД ТЕЛОТО СО ПОМОШ НА ОВОЈ ПИЈАЛОК

Кога се работи за маснотиите во човечкото тело , тогаш сигурно секој од нас го интересира, бидејќи најголем процент од популацијата се храниме нездраво и имаме проблеми со холестеролот. Постојат два вида холестерол – едниот е добар, а другиот е лош што може да предизвика болести на срцето и крвните жили. Кога станува збор за борба против лошиот холестерол, не постои подобар избор од грејпфрутот. Во комбинација со целерот и ѓумбирот тој го намалува лошиот холестерол и ги штити крвните жили. Пробајте ја оваа комбинација на пијалок , и уверете се самите во резултатите.

Потребни состојки:

  • 1 грејпфрут
  • 2 гранчиња целер
  • 1 дрвце магдонос
  • 1/4 олупен лимон
  • 3 парчиња ѓумбир

Ставете ги сите состојки во блендер и мешајте додека не добиете густ пијалак.