ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ТОР, НАЈУБАВАТА БЕНГАЛСКА МАЧКА ВО СВЕТОТ!

Тор е Бенгалската мачка и е една од оние мачки кои со првиот поглед стануваат  дел од  вашата душа.

Само погледнете во неговите смарагдни зелени очи кои демнат од неговото прекрасно песочно крзно – дали  оваа мачка дури е реално ?! Телото на ова маченце е толку совршено, што не ќе можете да му одолеете! Може ли оваа мачка да биде повеличествена? Тор го запали интернетот посебно љубителите на животните, бидејќи неговите фотографии се појавија онлајн.

“Јас дефинитивно се чувствувам како неговиот слуга!”, Изјави сопственикот на Тор, Рани Кучиков.

“Секогаш кога ќе ја отвори својата уста, ние сме подготвени да му служиме, но морам да признаам дека имаме многу љубов за тоа!  Тор е многу активна и пријатна мачка! Тој разговара цел ден со нас, а ако ручекот не му е даден на време, тој се разгневува. Пред да заспие, лудува и се качува на ѕидовите. Тој изгледа како дете кое не сака да заспиеме. Кога имаме посетител, тој не бега како некои мачки, но тој оди да провери кој е и го мириса неговиот мирис. И ако ги сака, во моментот ќе го чујат тоа од самиот Тор со неколку нежни  мигови  кој знае да ги пружи” – објаснува Рани.