ЕРУСАЛИМ – еден од најважните градови во светот, со големо моќно значење

Ерусалим е еден од најпосетените и најважните градови во светот. Центарот на трите најголеми религии во светот со длабока , обемна, преголема историја зад себе.

Астролозите и после толку години сè уште ги откриваат многуте тајни што ги крие овој град. Градот историја, градот магија еволуира во еден од најмодерните и најживописните градови кој е посетуван од безброј туристи во текот на целата година.

Ноам Чен споделил низа фотографии , во кои јасно се гледа совршеноста и светлината на ова место.

Погледнете и уживајте:

Постави одговор

Your email address will not be published.