ВИДЕО: Луда забава на Градиште без дистанца„Охрид Македонскиот Вухан“

Корисник на социјалната мрежа Фејсбук објави видео од плажата Градиште.

Според коментарот на видеото, забавата на која се присутни голем број млади лица, а која се одвива на оваа охридска плажа се случила вчера.

Она што загрижува, а што се забележува на снимката е дека и покрај големиот број на заболени од коронавирус во Македонија, младите не ги почитуваат препораките и мерките за држење на физичка дистанца и носење заштитна маска на лицето.

https://www.facebook.com/iko.aprilia/posts/3272382912819541
Постави одговор

Your email address will not be published.