Апасиев: Се моли Шекеринска да иде у пи*ку матер

Димитар Апасиев од редовите на Левица на својот Фејсбук профил ѝ порача на министерката за одбрана Радмила Шекеринска „да оди во пи*ку матер, од Карпалак, па лево“.

„Се моли Шекеринска да иде у пичку матер. Од Карпалак, па лево! Министерка За Одбрана На УЧК“, напиша Апасиев на Фејсбук.

https://www.facebook.com/defensor.plebei/posts/3207868405945142