Аеродром поплавен по невремето граѓаните си направија уникатна шега (ВИДЕО)

Невремето деновиве остави последици во скопски Аеродром. Не дека беше толку силно, туку поради дупките низ општината кои се преполнија со вода.

Општинските власти не се излезени на терен да поработат пред невремето за санација на дупките, а ниту по него.

Младите решија од оваа мака, да направат шега, надевајќи се дека барем така ќе ја кренат свеста кај надлежните.

Едно момче се однесуваше како да е на плажа пред некое езеро, а тоа всушност беше пред огромни вирови и кал.

https://www.facebook.com/jassumodopstinaaerodrom/videos/311758626692786/